ÇORUM / MERKEZ - Ziya Gökalp İlkokulu

Şbt

Okulmuzun anasınıfı ´´ Meraklı Minikler Deneyle Büyüyor ´´ projesi kapsamında öğrencilerimiz annelerinin yapmış olduğu deneylerle öğrenciler hem öğrendi hem de keyifli anlar yaşadılar. Deney sonrası deney defterlerine deney de hangi malzemelerin kullandıklarını ve deney de neler gözlemlediklerini çizdiler.

Şbt

Bağışıklığımızı güçlendirmek hasta olmamak için C vitamininin önemini anlatan aile katılımı etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizin evlerinden getirmiş oldukları C vitamini içrenen kış meyvelerini tanıdık ve bu meyveler ile meyve salatası yaptık. Hem öğrendik hem de afiyetle yedik.

Kas

Okulumuzda 14 Kasım 2018 Çarşamba günü kan bağışı Yapılmıştır. 2 - B sınıfı öğretmeni Uğur BOLAT´ ın organize ettiği etkinliklerde, Kızılay Haftası ile ilgili  kareografisi, resim sergisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Okulumuz velileri tarafından kan bağışına yoğun bir katılım olmuştur.

Kas

Okulumuzda ( 2 - 8 Kasım ) Lösemili Çocıklar Haftası 8 Kasım Perşembe günü kutlandı. 4 - A sınıfı öğretmeni Ali SAĞIR´ ın organize ettiği etkinliklerde, Hafta ile ilgili LÖSEV kareografisi, resim sergisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.