ÇORUM / MERKEZ - Ziya Gökalp İlkokulu

Ziya Gökalp İlkokulu

Kale mahallesi, Emek caddesi, No36 / Çorum
Vizyon
Türkiye´ye çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programı, çevre faktörlerini dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven öğrenciler yetiştirerek onların kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir hizmet sunmak, sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayıp okulda eğitim-öğretim kalitesini teknolojiyi de kullanarak artırmak temel işlevimizdir.
08.30 - 12.15 - 13.20 - 14.55
Ulaşım
Çorum il merkezine yürüme mesafesindedir, ayrıca belediyeye ait otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
Kale mahallesi, Emek caddesi, No:36 Çorum
Okulumuz Çorum il merkezindedir.